19. dec. 2021

19. december

Zebedæus.

Æslet Zebedæus, han kender I allesammen. Ham der bliver stående hvor han står, hvis du slår. Han har lånt en nissehue. Den er lidt varm at have på, men det gør ikke noget.


Der er også kommet et par kravlenisser. De kravler i hvert fald på ledningerne. Så der er ved at ske noget her. Nu kommer Sofie og dem i morgen, så de gamle har fundet lidt jul frem.


Måske har de også lidt jul med, som kan glæde her i huset. De har i hvert fald Juliane med. Og så skal vi køre sammen op til dem. Juleaften har Juliane en plan. Jeg glæder mig meget.

De gamle nisser. Det er nisser, som Bedstemor og Bedstefar har fået for mange år siden. Det er Emanuelle, som står længst ude. Hun er ret sød og en rigtiggod nisse. Så er der Tobias. Han er gammel og minder om Tobias i tårnet. Og så er han klog. Forrest står Nikolaj. Det er den ældste nisse, som de har. Han har være med siden den første jul Bedstemor og Bedstefar holdt sammen. Den sidste nisse hedder God Jul. Og det er hun også god til. Hun sørger hele tiden for, at julen bliver god.

Kassenisserne er mest til de børn, som har lyst til at lege med dem. Det er der heldigvis mange børn, som har lyst til.

Zebedæus har fået nissehue på. Han synes det ser sjovt ud. Det gør det også. *<:-)

Kravlenisserne er på vej op til loftet. Bare de ikke falder ned.