1. dec. 2021

1. december

Min nye ven

Jeg har fået en ny ven, som gerne vil hjælpe mig med at holde en dejlig jul.

Hun hedder Saga. Og hun er meget sød. Hun kan også blive lidt vild fordi hun er så glad. Men hun er heller ikke ret gammel.

Når der kommer nogen bliver hun også glad. Hun hopper op ad dem og er lige ved at vælte dem.

Kan I huske min gamle ven. Hun hed Beyla. Hun ligner Saga og de gamle kalder da også Saga for Beyla ind i mellem. Men det tager Saga sig ikke af.


Bedstefar havde ellers sagt, at de ikke skulle have hund igen. I hvert fald ikke hvis de skulle fare rundt i verden til alle de underlige steder. Og så var det han blev syg og blev repareret, og så skulle han slet ikke have hund. Og så blev han repareret igen og så skulle de pludselig have hund igen. Det er ikke til at blive klog på. Og så kom Saga. Hun er dejlig. Hun har en dejlig blød pels. Hun er lige i den alder, hvor der er allermest krudt i hende. Hun skal nok blive en god hund, når hun bliver lidt ældre.

Saga da hun lige var flyttet ind hos Bedstemor og Bedstefar. Hun er kun to måneder og en dag. Hun elsker at sove på Bedstefars sko. Det er ikke så godt fordi hun kan bide i skoene. Det synes Bedstefar ikke er ret sjovt.