21. dec. 2021

21. december

Tur til Billund.

Øv øv. det begyndte ellers godt. Jeg fik mig installeret godt i bilen, så jeg kunne komme til Århus med Sofie og dems mor. Så jeg sad i bilen og ventede på, at vi skulle afsted. Men bilen kørte ikke og jeg opdagede ikke, at hun tog deres fars bil og ikke Bedstemors "hvide lyn", som hun kalder den. Jeg hørte, at de aftalte at hun skulle køre i den. Men øv øv. Jeg havde også hørt, at deres far skulle på arbejde i går inden han kørte hjem, og at han skulle køre MEGET tidligt. Jeg skulle med, så derfor måtte jeg sidde hele natten og vente. Det var koldt og jeg frøs mine tæer. Endelig kom vi afsted, ikke til Århus men til Billund. OK tænkte jeg, så tager jeg bare i Legoland og besøger nisser der. Men, goddag mand. Der var lukket på grund af det der Corona. Så jeg måtte vandre rundt alene i Billund. Jeg fik dog lidt varme i tæerne et andet sted, hvor der var mange mange legoklodser, men ingen til at lege med dem. Der var også lukket.

Langt om længe kørte vi til Århus. Jeg fik lige snakket med Juliane inden vi gik i seng. Hun siger, at der er en plan. Puha. Det er godt.


Både Sofie og Saga blev trætte, så de tog sig en slummer.

Rasmus og Bedstefar fletter julestjerner. De har lavet meget julepynt. Det skal nok blive jul på Svinø

De har hængt det hele op på snoren, så limen kan tørre. Der er både hjerter og engle. Det bliver flot. Se bare den gamle nissemand.