22. dec. 2021

22. december

Juliane.

Så fik jeg endelig planen fra Juliane. Hun er en sød pige, er hun. I går fik vi rigtigt snakket om mange ting. Hun er klog og dygtig, og så snakker hun så dejligt. Det er så dejligt at høre hende. Og så ser hun så dejlig ud. Lige til at kysse, men jeg gjorde det ikke. Det er ikke lige mig, men jeg havde nu alligevel lyst. Men jeg fik nu et dejligt kram af hende inden vi lagde os til at sove.

Jeg glemmer helt, at hun fortalte om planen. Den kunne hun snakke meget om. Og hun så så sød ud, da hun gjorde det. Planen går ud på, at vi skal tage tre busser og letbanen. Jeg troede, at letbane var et nyt ord for sporvogn, men det er det ikke. Men Juliane forklarede det rigtigt fint. Letbanen er et tog, som kører på skinner inde i byen langs med vejene. En sporvogn er en vogn, som kører på skinner på vejene inde i byen. Og så er en sporvogn gul. Det ved jeg godt, for jeg har hørt, at Bedstefar har talt om dengang han lige var flyttet til Århus, så kørte han med de gule sporvogne.

Jeg ville have taget et billede af den der letbane, men vi snakkede så meget, at jeg helt glemte det.Jeg fandt lige et gammelt billede af Juliane. Er hun ikke dejlig og smuk?