24. dec. 2021

24. december

Så blev det endelig jul.

Og det bliver en god jul. Jeg ved det.

Vi tog hen til Cecilia og Josefine allerede i går. Juliane syntes det var det bedste. Så kunne vi sove derovre til i dag og være friske til juleaften. Hun er nu en sød pige, er hun.

Det var ellers noget af en tur. Vi kom rigtignok med den det letbane. Det er ellers noget af et tog. Og slet ikke spor let. Det sidste stykke var med bussen. Den stoppede heldigvis, da Juliane trykkede på knappen, og vi behøvede ikke at hoppe af i farten. Vi skulle lige over vejen, og så smuttede vi ned til Nisse Kvast. Han blev glad, da vi kom.

Han havde skrevet et kort til deres mor, om at de skulle lave ekstra risengrød fordi der kom gæster.

Vi glæder os til at spise os mætte i risengrød med kanel og smørklat på.

Glædelig jul.

Kortet fra Nisse Kvast. Cecilia har skrevet tilbage, at de laver masser af risengrød til os. Der er også masser af juleøl. Håber ikke, at det er de der øl med de blå næser. Dem som Nisse Kvast godt kan lide. Han bliver helt rundtosset når han drikker dem.

Vi vil hellere have de rigtige Juleøller.

Det er et flot juletræ vi har i år. Der er allerede lagt gaver under træet, og der står også nogle ovre bagved. Måske kan I lige se Nisse Kvast. Han nåede at smutte om bag træet, inden billedet blev taget. Han er en filur. Det er et godt træ at danse rundt om.

Glædelig Jul

Glædelig jul til jer allesammen. Det har været en fornøjelse at lave julesiden igen i år.

Tak for de mange gode ideer og billeder.

Tak fordi I havde lyst til at læse med igen i år.


Kærlig hilsen

Rødtops Juleside