5. dec. 2021

5. december

2. søndag i advent

Så blev det 2. søndag i advent. Og det andet lys skal tændes i adventskransen. Det er et gammelt billede fra forrige år. De har ikke fundet adventskransen frem. Så de har nok glemt, at det snart er jul. Sneen er også væk, og hvad med julen? Er den også væk. Nisse Kvast siger, at vi ikke skal være sammen til jul. Så det passer nok med, at det ikke bliver jul i år.

Ida og dem skulle komme om til Cecilia og dem, men de har været ved at lave det hele om til et badeland der. De var begyndt at fylde vand i kælderen. Det var nok dengang, da det var højvande her, at de begyndte på det.

Nu bliver det henne hos Sofie, de skal mødes. Og så må de hellere holde nissemøde med Juliane og de andre deroppe. Nisse Kvast skal med. Han skal nok sørge for at få noget at vide om det hele.

Heldigvis er de begyndt at lave lidt jul. Hos Cecilia har de lavet et honningkagehus. Det er ret godt. Vi må vente til i morgen med, at høre hvad de har snakket om på det der hemmelige nissemøde. Nisse Kvast skal nok fortælle det hele.


Adventskrand med to lys, som er tændt. 

Honningkagehus, som Josefine og Cecilia har lavet. Det er ret flot.