8. dec. 2021

8. december

Bedstefar er en klumpe dumpe

Der er sket meget i årets løb, som jeg slet ikke har fortalt om endnu. Der er sket så meget i de første dage af december, at jeg slet ikke har haft tid til at fortælle om det.

Men jeg må ud med nogle af nyhederne.

Bedstefar prøvede at tage et hovedspring fra trappen ned til Cecilia og Josefines have. "Det så flot ud," sagde de allesammen. Men det var ikke flot, for Bedstefar faldt ned af trappen, helt oppe fra det øverste trin. Han gjorde det ikke med vilje. Og han slog sig da han ramte fliserne. Han jamrede sig lidt, så det har nok gjort ondt. Ambulancen kom og tog Bedstefar med på sygehuset. Der har de et smart apparat, som kan se ind i mennesker, og om der er noget, der er brækket. Og det var der. Se bare på billedet.

Armen brækkede lige ved den røde pil. Bedste syntes at det gjorde ondt. Han skulle have armen i en slynge i mange dage, før han kunne bruge den lidt.

Rasmus

Når vi nu er ved det, så har Rasmus også haft brækket benet. Han faldt også ned af trappen. Det var nu mest fordi han havde for meget fart på, da han skulle ned. Han er nu begyndt at tage det mere med ro.

Det har ikke gjort så ondt på Rasmus, som på Bedstefar, fordi Rasmus hurtigere kom af med både støvlen og krykken.

Rasmus med både støvle og med krykke. Se den fine krans. Den får du en historie om en anden dag.