9. dec. 2021

9. december

Cecilie på sygehuset.

Igen har Cecilie været afsted på sygehuset. Ja, det bliver hun ved med.

Hun har fået en ny trommehinde. Den gamle var ikke så god mere. Så hun skulle have en ny.

Tænk dig, at vi har en tromme inde i hovedet. Det lyder underligt. Somme tider tror jeg, at det er rigtigt. For det kan godt lyde sådan når de spiller julemusikken alt for højt og børnene synger af fuld hals. Specielt den med nisserne, der sidder på loftet. Lige der, hvor de jager rotterne væk, kan den tromme lyde meget højt. Cecilia fik vat i øret bagefter, og hun måtte ikke komme i skole. Det var da helt i orden. Og hun fik mange is lige bagefter. Det var da også helt i orden.

Nu må hun godt komme i skole igen, men så har hende der Mette lige sagt, at det må de ikke. Det er noget med den der ko, som hedder Rona. Jeg forstår det ikke.

Josefine har mistet to tænder. Dem der sidder lige midt i. Alle børn skifter tænder. Det gør nissebørn også. Men der kommer nogle nye. Det sker meget hurtigt lige efter de har tabt de gamle.

Saga har også fået nye tænder. De små skarpe hun havde, da hun var lille, er faldet ud. 

Her kan I se Cecilias øre. Det er inde i øret, at trommehinden sidder. Det er lidt svært at tage et billede af trommehinden. Jeg har forsøgt, men jeg skal faktisk kravle helt ind i øret på Cecilia for at få et godt billede. Men det må blive en anden gang.

Her kan du tydeligt se, at Josefine mangler to tænder. Bedstefar siger, at hun kan spise pommes frites uden at lukke munden op. Ja, endda to af gangen.