1. dec. 2022

1. december

Mine venner

Jeg har heldigvis min nye ven Saga. Hun er ikke helt ny længere. Hun har jo været her hele året. Hun er en dejlig hund, men hun kan stadigvæk blive lidt vild og hoppe op ad folk, som kommer.

Bedstefar går til hundetræning med hende. Jeg tror nok hundetræneren siger, at det er bedstefar, som går til træning. Det er nemlig ham der skal trænes, ikke Saga. Hundetræneren mener, at Saga er meget dygtig, hvis hun ikke havde bedstefar, men havde en anden, som forstår hende bedre.


Saga er altså også blevet meget bedre. Hun er ikke så vild, som hun var sidste år.


Og så er der misserne, Røde Mis og Sorte Mis. De er flyttet hen til et nyt hus sammen med Rasmus og dem. Det går vist nok meget godt der.

De bor ikke ret langt fra Nisse Kvast. Jeg må hellere sende ham derned for at se om der er noget nyt. Jeg skal også have styr på, om der er en nisse der. Juliane er nok taget med derned, hvis hun da ikke er på tur igen. Det er blevet meget lettere for hende nu der ikke er corona.


Saga da hun lige var flyttet ind hos Bedstemor og Bedstefar. Hun er kun tre måneder og en dag. Hun tror, at hun skal gå tur alene, men det synes Bedsterne nu ikke.