4. dec. 2023

4. december

Misserne er flyttet

Misserne og dem er endelig flyttet til deres nye hus. Det er et stort hus, som nærmest ligger midt ude i skoven. Måske kan du huske, at de overtog det lige før jul sidste år. Det var meningen, at der bare lige skulle lægges et par nye gulve, og at køkkenet skulle flyttes.

Men også trappen skulle flyttes og der skulle graves nede under huset. Jeg siger jer. Det har været et stort arbejde.

Da de så skulle flytte ind, så slulle misserne jo også med. Det er to rare misser, og det er altid lidt svært, når misser skal have nyt hjem. Mon de kan lide det nye eller vil hellere tilbage til det gamle.

Sorte Mis kom ud på en lang tur, lige efter de var flyttet. Han prøvede vist at finde tilbage til det gamle hus, men han kunne ikke finde det. Sofie og dem ledte efter ham. Ja, også Røde Mis var med på holdet. De troede, at han aldrig ville komme tilbage, men en dag var der en venlig sjæl, som ringede og fortalte, at han var hos dem. Og så kom han hjem til det nye hus. Han var noget mager og spiste en STOR portion kattemad af den bedste slags, som de havde. Det er godt, at han kom hjem.

Kan du huske, at Sorte Mis engang havde en dårlig pote. Den kom han sig fra. Nu er han kommet hjem efter en lang tur i skoven.